elsaflaviel

Profile Stats:

nike lunar force 1 heren

2017-08-12
By: elsaflaviel
Posted in: nike flyknit lunar black and whiteIntroductie van de nike lunar force 1 heren Charge. Een gloednieuwe sneaker van Nike om het jaar op een hoogte te beëindigen. Het integreren van technologie uit vijf van Nike's iconische modellen. Het 'futuristische' silhouet inspireert uit de 1990 Nike Air Current, waarschijnlijk een sneaker voor het tijdstip. Andere belangrijke kenmerken zijn een bovenste neopreen geleend van de 1988 klassieke Nike Air Flow, oogverblijven van de Air Max 90, vroege 2000 interne bootie constructie van de Presto en een moderne zool vanaf 2016's Lunarepic.

De nike flyknit lunar zwart Charge is de perfecte overal, elke keer een sneaker die met alles van jeans tot jeans gaat, waardoor het de perfecte schoen voor 2016 is. De populaire prestatie-esthetiek domineert dit jaar het schotspel en het lijkt er niet op dat het ergens heen gaat spoedig. Daarom voegen zoveel mensen deze hot sneaker in hun rotatie toe, zoals Londen Zhiloh.

De nike lunar wit grijs LunarCharge is een van de nieuwste en beste silhouetten van Nike om uit hun Sportwear divisie te komen. Gedefinieerd door een mix van elementen uit klassieke silhouetten zoals de Luchtstroom, Luchtstroom, Air Max 90, Air Presto en LunarEpic Flyknit.

Het moet vrij ongelooflijk zijn om een merk te zijn met zo'n uitgebreide catalogus van revolutionaire producten die al jarenlang het gezicht van sportschoenen hebben veranderd. nike loopschoenen dames zwart heeft zojuist, en het is uit hun diepe archief dat ze inspiratie hebben getrokken voor deze energiegestookte nieuwste release, die de Lunarcharge beluisterd heeft.

http://www.maxultrabe.com/